Böjttábor összefoglaló

Egy 5 napos Léböjt táboron vagyunk túl, melyet a somogyi dombság érintetlen, természetközeli pontján, a Radhe Resortban tartottunk. Kicsit összekapcsoltuk a léböjtözést, az életmód táborozást és a lelki feltöltődést.

Nagyon jól sikerült, mindenki nagy extázissal és örömmel távozott a táborból. Úgy látom, hogy mindenkinek meg van az elhatározása, hogy továbbvigye ezt az életmódot. Volt akinél jelentős mennyiségű fogyást eredményezett, volt akinél pedig beindult a gyógyulási folyamat egy régi problémára.

Következő kis filmünkkel betekintést nyerhettek a Böjttábor részleteibe és meghallgathatjátok az ott lévő pácienseim véleményeit és tapasztalatát is.

Március 25-én előadást tartok a Magnet házban, a növényi alapú táplálkozásról, szeretettel várlak oda is!

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább