Dr. Tamasi Őszintén – Biológiai fogászat kezelések

A lakosság több mint 90%-ának rosszak a fogai!

 

Az életmód  sajnos nem kerül oktatásra egyetlen fogorvosi rendelőben sem, viszont az tény, hogy a fog a testünkben van.

 

Az amalgám tömések 50%-a higany, amely az eltávolítás során mindig felszabadul és bekerül a szervezetbe, így a sejtekbe és az agyállományba is.

 

Ezért  elengedhetetlen, hogy kisöpörjük a szervezetünkből és megakadályozzuk a nehézfém mérgezést.

A másik nagy problémát a gócok jelentik. A testben, a szájban lévő baktériumok miatt alakul ki. Ez a baktérium a véren keresztül bárhova eljut a testünkben így  nagyon sok problémát okozhat:

 

  • Szívbetegséget
  • Izületi betegséget
  • Alzheimer kórt
  • Pajzsmirigy betegséget
  • Autoimmun betegséget

 

A biológiai fogászat azt jelenti, hogy egy olyan fajta beavatkozást végzünk az elromlott fogakon, amely leginkább harmóniában van a szervezetünkkel.

Hiszen tudjuk, hogy implantátumok és tömőanyagok kerülnek a szájba, melyeknek káros, toxikus hatása lehet a szervezetünkre.

 

Ezért mindenképpen szükséges, hogy megfelelő életmóddal és táplálkozással kompenzáljuk ezeket a hatásokat.

 

Hogyan? Erről szól a rövid kisfilmem!

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább