Dr. Tamasi Őszintén – Ajurvédikus gyógyászat

Az ajurvéda a világ tradicionális orvoslásának a része. A hagyomány szerint 5000 éve írták le, de valójában az emberiség történetével egy idős.
Az ajurvéda gyógyításának egyik központi eleme/gondolata, hogy az ember az életét rendezze abba az irányba amelyből a legjobb életmód tud kijönni.
Az ajurvéda semmi módon nem akarja megerőszakolni a természetet, ahogy azt a mai orvoslás teszi azt,  különböző gyógyszerekkel, hanem  inkább megpróbálja  a lehető legjobbat kihozni az emberi test működéséből. Ehhez természetes eszközöket, anyagokat, fizikális módszereket, diétát és mozgás programot  alkalmaz.
2018. őszén nyílik Ajurvédikus Kezelőm, várok mindenkit sok szeretettel Somogyvámoson!
Dr. Tamasi – Orvosi Ajurvéda Központ
Radhe Resort, Krisnavölgy – Somogyvámos

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább