Dr. Tamasi Őszintén – Hatékony testsúlycsökkentés

Az ideális testsúly, az bizony mindenkinek mást jelent.
Annyi viszont bizonyos, hogy mindig törekednünk kell a lehető legalacsonyabb testsúlyra, mert az az ami az egészségünket szolgálja.
33 év orvosi tapasztalat alapján azt tudom állítani, hogy minden dkg testsúly felesleg a testünkön, valamilyen módon betegség folyamatot indít el.
Lehet, hogy nem most, lehet, hogy évtizedek múlva, de mindenképpen terheli a szerveztünket, és olyan problémákhoz vezethet amelyeket könnyen el tudtunk volna kerülni, ha redukáljuk a testünk feleslegét.
A testsúly csökkentés képes betegségek gyógyításra -» már 1 hét alatt képes gyógyítani bizonyos betegségeket!
Ezenfelül pedig segít, hogy:
– sikeresek legyünk a társaságai életben
– erőlétünk jobb legyen
– jobbak legyünk a munkánkba
Hogyan tedd ezt meg? Ebben segítek! Ha érdekel nézd meg erről szóló rövid, kis filmemet.

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább