Dr. Tamasi Őszintén – Lehetséges a megfiatalodás? Ősi megújító kezelések

Tudod, hogy a fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, szomorúság legtöbbször nem valami súlyos betegség miatt hanem a szervezetünkben felhalmozódott felesleges anyagok miatt alakul ki?

A mai ember elsősorban csak fogyaszt. Minden amit reklámoznak, hajlamosak vagyunk kipróbálni, magunkra kenni, elfogyasztani. Ezt pedig szerveztünk nem torelálja. A halmozódás hosszútávon mindenféle betegségek kialakulásához vezet, amelyre nem a hangulatjavító gyógyszerek vagy az alkohol ami segít, hanem az Ősi megújító kezelések.

Az Ayurvédában, az úgy nevezett Rasayana azaz a testmegújítása kínálja erre leghatékonyabb megoldást. Amely tartalmaz salaktalanítú kúrát, gyógynövényes  táplálást, diétát és egyéb fontos kezeléseket. Mi pont ezeket alkalmazzuk a Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központban, Somogyvámoson.

Ezeket az ősi természetes megoldásokat mutatom be a következő kis filmben.

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább