Dr. Tamasi Őszintén – Turbó vitamin feltöltés

A vitaminok azok az anyagok, amelyekre feltételenül szükségünk van az életünkhöz.

 

A mai életforma egyre nagyobb mennyiségű vitamin igényt termel. A szerveztünkben szabadgyökök keletkeznek és ezeket az antioxidánsok, vitaminok  képesek közömbösíteni, megállítani és biztosítani a szervezet regenerációjának lehetőségét.

 

A mai mezőgazdaság az élelmiszerekben, egyre kevesebb vitamint szolgáltat.

Magyarországon is végeztek olyan kutatást amiből kiderült, hogy a 20 évvel ezelőtti élelmiszerek,  4-5 szörösét, tartalmazták ásványoknak és vitaminoknak. Ezáltal vitaminhiányossá válunk sajnos, akkor is ha egészségesen táplálkozunk.

 

Tudni kell, hogy a vitamin tabletták sem egyforma színvonalúak, ráadásul a bélrendszerekből, maximum 25% szívódik fel belőlük. Ezért  a leghatékonyabb vitaminpótlás ha infúzióval vagy injekcióval adjuk ezeket a készítményeket be.

 

A Dr. Tamasi Orvosi Ajurveda Központban, turbó vitaminkúránk pont ezt a lehetőséget biztosítja pácienseim számára.

Ajánlott cikkek

Ajurvédikus gyógyítás – 1. rész

Azt gondolom, hogy a mai nyugati orvoslás válságban van, mert valahol nem látja a fától az erdőt. Az ajuvédikus orvoslással, a természetes gyógymódok segítségével olyan problémákat oldhatunk meg, amelyet sem a nyugati típusú természetgyógyászat, sem pedig a modern orvoslás...

Olvass tovább

Dr. Tamasi Orvosi Ajurvéda Központ

A következő kis filmben bemutatom az általam vezetett Orvosi Ajurvéda Központot, amely a gyönyörű, természetközeli Somogyvámoson található. Megláthatjátok, hogyan néz ki kívülről-belülről és megtudhatjátok,hogyan is működünk mi itt. Természetesen szó esik az itt lévő kezelésekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan...

Olvass tovább